lauantai 30. tammikuuta 2016

Hei me muutetaan!

Pienen hiljaisuuden jälkeen pientä päivitystä :) Meillä reenit on nyt pari viikkoa olleet vähän sitä ja tätä, kenttä on nyt uima-allas, sitä ennen pieni jäärata tai lumiaitaus, miten sen kulloinkin näkee. Lähinnä sen sallimissa rajoissa ollaan harrasteltu irrottavaa ja venyttävää kouluratsatusta, irtojuoksuteltu jne. Taas ehkä iskenyt hevosen omistamisen varjopuolet, mutta tuulta vasten on menty ja jatketaan edelleen.


Päästäänkin tästä sitten otsikkoon, eli me muutetaan (taas?). Nykyinen paikka on ihana, omistajat ovat ihania ja hevonen kyllä viihtyy. Mutta.. aina ennen olen ollut isoilla talleilla, paljon ihmisiä, omistajia ja vuokraajia, ammattilaisia ympärillä. Olen kamalan sosiaalinen ihminen, ja nyt hetken aikaa olenkin pistänyt merkille, kuinka yksinäinen nykyisessä paikassa olenkaan. Lähes aina töiden jälkeen menen yksin tallille, viikonloppuisin saattaa joku eksyä sinne samaan aikaan. Alkuun en edes tätä seikkaa huomannut, mutta nyt se on tosiaan hiipinyt salakavalasti ajatuksiin. Haluan puhua ihmisten kanssa, vaihtaa ajatuksia ja saada uusia ihmisiä elämääni.
Niimpä me siis muutetaan Seutulaan, noin 20 hevosen yksityistallille, jossa toivottavasti tämä puoli korjaantuu. Samalla myös tarkoitus olisi aloittaa valmennuksissa käynti, tuolla käy valmiiksi jo valmentajia, ja jos saisinkin oman mentoriystäväni meitä myös auttamaan :)

Maaliskuun ensimmäisenä päivänä olisikin nyt suunniteltu muutto, jee tavaran pakkausta ja inventaariota.. Sekä motivaatiota!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitokset kommentistasi!