keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Muutto suoritettu ja peltokuvia!

Huh, muutto on nyt takana ja hevonen on viihtynyt pari ensimmäistä päivää hyvin. Talliin sisälle muuttaminenkaan ei tuottanut mitään hankaluuksia, vaan heti kun päästiin karsinaan, herra alkoi etsimään heinänkorsia, niin kuin olisi aina tuolla asunutkin. Tuntuu helpommalta jättää se tuonne ilman omaa valvontaa, kun se ottaa muuttamisen aina näin rennosti.
Tietty kuljetus ei mennyt ihan nappiin, lastaus meni kyllä todella hyvin, mutta ilmeisesti Yksy ei saanut leviteltyä jalkoja tarpeeksi, ja yhdessä liikenneympyrässä tuntui, kuin hevonen yrittäisi nostaa myös auton perän ilmaan. Tuloksena pitkä pintanaarmu toiseen takaseen, joten ei muuta kuin puhdistus ja paketti koipeen.


Eilen kiipesin kuitenkin selkään, sillä ontumista tai mitään muita komplikaatioita ei ollut havaittavissa. Käytiin tosiaan pellolla vähän humppaamassa, meidän vuokraaja tuli kanssa katsomaan paikat, joten saatiin vähän todistusaineistoa rallittelusta. Varmuuden vuoksi pistin kuitenkin turvanarut, jos meno yltyy ihan villiksi. Parit lähdöt Y yritti tehdä, mutta pääasiallisesti käytös oli hyvinkin kiitettävää. Lopuksi käytiin myös kentällä loppuverkkaamassa. Oli ihanaa ratsastaa auratulla kentällä, vaikka tuollakin säät on koetelleet pohjia, mutta kaikki askellajit onnistuu, kunhan pitää maltin mielessä.

Huominen hieman jännittää, sillä meillä on valmennus! Ekaa kertaa, ööh, ikuisuuteen? Nyt olisin tarkoitus alkaa tsempata valmentautumisen kanssa, jos rahatilanne vaan antaa yhtään periksi :)

1 kommentti:

  1. Kiva postaus, jäin teitä seurailemaan :)

    http://itmightbeaunicorn.blogspot.com

    VastaaPoista

kiitokset kommentistasi!