tiistai 4. elokuuta 2015

Kotiuduttu!

Noniin, ollaan majailtu uudessa kodissa nyt muutama päivä ja toistaiseksi sekä minä, että hevonen ollaan viihdytty hyvin. Tietty yhtäkkinen muutos neljän tunnin tarhauksesta ympärivuorokautiseen ulkoiluun on vähän verottanut energiatasoja, joten ei olla menty kentällä kuin ihan 20-30 minuutin pätkiä. Sen verta on löytynyt virtaa työskennellä, mutta pikkuhiljaa aletaan taas nostamaan treenitasoa, kunhan tosiaan laidunelämä alkaa tuntua normaalilta eikä hevosten taivaalta.


Asia, mistä en ole juurikaan yllättynyt on oma viihtyvyys. Tallimatkan lyhentyessä reippaasti yli puolella, ei sinne lähteminen tunnu enää kiireiseltä ja pitkäveteiseltä, nyt kun olen tosiaan alle vartissa tallin pihassa. Myös puitteet on hyvin riittäneet, ja pienen tallin rauhasta en varmasti enempää voisi nauttia.

Tänään kävin vain harjailemassa ponin laitumella, se oli pari päivää sitten pudottanut kengän niin en viitsiny oikein ratsastaa, ettei kavio pääsisi kulumaan enempää. Tänään myöhemmin sekin saatiin paikalleen joten reenit voi jatkua :)

kengätön kavio, kohtuu siistissä kunnossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitokset kommentistasi!