perjantai 7. elokuuta 2015

Yksi asia kunnossa, toinen pielessä

Just kun ehdin iloita, että päästään taas liikenteeseen, se samainen kenkä on taas lähtenyt kävelemään, joten eikun laidunlomaa lisää, hevosta nyt tuskin haittaa. Soitin suoraan kengittäjälle, josko tulisi vetämään ihan ympäri, se pitäisi kuitenkin tässä parin viikon sisään tehdä. Homma saadaan hoidettuakin jo huomenna tai maanantaina, eli palvelu pelaa!

kesä 2014

Toinen tänään hoidettu asia on hammaslääkärin käynti. Sekin hoitui noin viidessätoista minuutissa. Eläinlääkäri oli kuulemma ollut vähän mietteliäs, kun kerroin kyseessä olevan 15-vuotias hevonen, joka on raspattu noin vuosi sitten. Yllätys oli kuitenkin positiivinen, vain pientä piikkimuodostumaa ja terävöitymistä, kuulemma on hyvässä kunnossa ja voidaan toistaiseksi vielä vuoden välein jatkaa.
On se meikän humman vain helppo! Eipä sillä viimeiseen kymmeneen vuoteen ole ollut muuta kuin yksi pienenpieni jännetapaturma, jonka aikana sitä kuulemma saatiin liikuttaa selästä käsin. Kuukauden kevyttä ja takaisin treeniin. Tämä tapahtui silloin kun Ykä toimitti kansallisen kouluhevosen virkaa Jyväskylässä. Meikäläisen aikana kerran tuli eläinlääkäri antamaan sulfakuurin imusolmuketulehdukseen.

Nyt sitten odotellaan kenkääjää, siihen asti ruoho maistuu ja aurinko paistaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitokset kommentistasi!