sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Bäk tu blogimaailma!

Mitenhän tämmöinen ensimmäinen blogimerkintä kuuluu alottaa..? Varmaankin ihan esittelyllä pikaisesti, ketä me ollaan ja mitä me tehdään. Tai miksi me ylipäätään blogataan?
2009
Olen siis Siru, tällä hetkellä 21-vuotias nuori nainen Vantaalta, perheeseeni kuuluu tällä hetkellä ihana poikaystävä ja tietenkin blogin päätähti, 15-vuotias puoliveriruuna Arno II, tuttujen kesken Ykä tai Yrmy, Hevo, Poni..
Mun ja Ykän tarina alkoi jo vuonna 2006, kun kävin vielä Husön ratsastuskeskuksessa tavallisena tuntiratsastajana hoitamassa hevosia. Ykästä tuli mun hoitohevonen silloin, ja sen kanssa käytiin paljon tallin omissa kisoissa, ja ratsastinkin sillä melkein joka tunti. Kolme vuotta ensikohtaamisen jälkeen Ykästä tuli mun ensimmäinen oma hevonen, jonka kanssa jatkettiin kilpailemista alue- ja seuratasolla. Omien tavoitteiden kasvaessa ja Ykän kapasiteetin loppuessa tein elämäni raskaimman ja varmasti typerimmän päätöksen, ja syksyllä 2011 se muutti uuteen kotiin Jyväskylään.
Ville
Muutaman vuoden yritin herätellä kisauraani uuden nuoren ruunan Villen kanssa, mutta meillä ei koskaan synkannyt kunnolla. Kesällä 2014 ollessani armeijassa Ykä oli tullut myyntiin, ja monen mutkan kautta kävi niin, että Ville muutti viettämään kevyempää elämää pieneen ratsastuskouluun, ja hain elämäni hevosen takaisin etelään.
Tässä sitä nyt siis ollaan, 9 vuoden jälkeen edelleen yhdessä.

Miksi sitten bloggaan meistä? Alotin bloggaamisen jo vuonna 2010, mutta Villen kanssa en jaksanut blogia pitää, ja silloin tämäkin asia sitten jäi. Pidän lähinnä päiväkirjaa minun ja Ykän arjesta, ja mikäli jotakuta meidän elämä kiinnostaa, on se kiva jakaa. Yleisestikin blogien lukeminen on itselleni mukava harrastus, joten jotenkin luonnollisesti myös bloggaaminen tuntuu ihan kivalta ajatukselta.

Tervetuloa mukaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitokset kommentistasi!