sunnuntai 7. elokuuta 2016

Kouluratsatsuskärpänen puraisi


Hittolainen, nyt ollaan toden teolla eletty hiljaiseloa! Mutta kesä, työt ja tietty rakas nelijalkainen vievät niin paljon aikaa (plus, ettei meillä ole uudessa asunnossa vielä nettiä, eli puhelimen jaetun yhteyden varassa mennään), etten oikeastaan ole kuin vasta tällä viikolla saanut konetta enemmän auki. Ollaan tässä siis käyty nyt mm. Villen valmennuksessa, jossa saatiin taas hyviä neuvoja, ongelmana oli mm. oikeaan ohjaan pureminen. Nyt Yrmy alkaa olemaan jopa parempi oikealle, harjoittelua harjoittelua..

Vielä suurempi tapahtuma oli tämän viikon perjantaina, kun aikalailla extempore (kolmen viikon harjoittelulla ja pohdinnalla) lähdettiin tallikaverini Roosan ja hänen hevosensa Ricon kanssa Ainoon harjoituskilpailuihin, starttaamaan Helppo A:4. Pohjustuksena, olen 2010 käynyt ratsastamassa yhden helpon C:n, hylättynä. Ykä hyppäsi silloin aitojen yli, muuten prosentteja olisi tullut jotain päälle 50.. :D

Tavoite oli päästä läpi ja muistaa rata, molemmat ylitettiin aika kivasti. Muistin radan ja pystyin jopa ajattelemaan, mitä teen. Yritin ratsastaa siistin, tasaisen radan, enkä esimerkiksi keskiraveja paljoa revitellyt, eli aika pliisusti mentiin. Prosentteja iskettiin 56,43, kommenteissa oli yleislinjana vaatimattomuus ja parempi selän käyttö, mutta ensi kerralla (kyllä!) keskitytään ehkä muuhunkin kuin vain radan muistamiseen. Numerot vaihteli 4-7 välillä, eli jotain hyvääkin osattiin esittää, yksi seiska taisi tulla vastalaukasta.
Seuraavat kisat saattavat olla ensi kuun puolessa välissä, kun UHU järjestää I-tason kisat, siellä olisi Helppo A:1. Musta on nyt kovaa vauhtia tulossa ihan oikeasti tuuppari!

Pikaiset kuulumiset, kun illat tästä pimenee, kone aukenee ja mm. Pokemon GOn pelaaminen saattaa jäädä vähemmälle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitokset kommentistasi!